long time ago

Het is al een week geleden dat ik een post geplaatst heb! Door alle drukte van afgelopen week met verslagen inleveren & presentaties maken was het er gewoon niet van gekomen dus hier een update!
Ik was zo handig om tijdens het rennen mijn runkeeper appje op pauze te zetten ^^. Daar kwam ik dus achter nadat ik keihard was gevallen (ja.. het kan glad zijn in de ochtend).

Ik heb me ingeschreven voor de leerlingenraad. Ik moet nog te horen krijgen of ik erin kom, so I keep my fingers crossed!

Gisteravond had ik schoolfeest en het was super leuk! Bij mij op school zijn er vaak niet zo veel leerlingen die naar het schoolfeest komen, maar gisteravond….Het was super druk en dus ook heel erg gezellig (had wel een beetje last van mijn voeten eind van de avond XD). Daarna ben ik bij een vriendin blijven slapen!

Bij mij op school zijn er standaard de vrijdag voor de kerstvakantie kerstworkshops. Je kon dus op internet kiezen welke je wilde & ik had yoga gekozen. Dus vanmorgen heb ik anderhalf uur met relaxte muziek & wierook yoga les gehad.

Zo dat waren vooral heel veel leuke dingen in 2 dagen :P. Morgen nog een paar uurtjes werken en dan lekker kerst vieren bij mijn vader.

Hebben jullie afgelopen week (gala)feesten gehad?

xoxo
laura

Advertenties

4 thoughts on “long time ago

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s