tv verslaving op dinsdag

Dit keer, jawel hoor, de tv verslaving van dinsdag. Eerst keken wij NCIS. Dan gaat een team moordzaken oplossen die met de marine of het leger te maken hebben. De agenten zelf voeren ook een strijd met elkaar: ze kunnen aardig zijn en elkaar afblaffen. Maar tegenwoordig heeft rtl5 Glee een nieuw leven in geblazen, wat wij dus nu kijken. Glee gaat over een zangkoor op een middelbare school waar veel problemen zijn met de groep en leerlingen die elkaar haten. Altijd strijd dus……. Ze kunnen allemaal goed zingen en voor elke leeftijdsgroep zit er wel iets leuk bij. Ik kan het ook niet helpen dat jongens dat MEESTAL niet zo vinden, aangezien die er een hekel aan hebben. Het is ook grappig om te kijken.

Daarna komen de komedie series die pas echt idioot zijn! Om te beginnen met New Girl. Waarin een meisje met jongens samenwoont en ze samen er een zooitje van maken. Het meisje is helemaal ontspoort en samen me de guys word het er niet bepaald beter op. Dit programma is te grappig om te missen.

Dan om tien uur komt modern family. Daarin is de vrouw van de opa jonger dan zijn(opa) dochter. (is het nog te volgen?) De opa is erg rijk en is de baas van de familie. Zijn vrouw, Gloria met haar zoontje, Manny wonen bij hem in huis, natuurlijk gaat dat niet altijd even goed aangezien Manny erg slim is, opa denkt dat hij alles beter weet en Gloria zich snel aangevallen voelt. Dan heb je het niet over de rest van de familie met een homo stel en hun “dochtertje” en een ‘normaal’ gezin. Nou ja, wat je normaal noemt, want de zoon, Luc, is gewoon stom, haley is een van hun dochters die alleen maar problemen heeft met haar domme vriendje en de andere dochter is Alex die is de betweter van het stel. De ouders hebben aan een beschrijving van een pagina nog niet genoeg ruimte.

xxx sanne

Advertenties

10 thoughts on “tv verslaving op dinsdag

  1. Dinsdagavond is echt de avond voor mij en mijn mama! Wij zitten altijd samen naar New Girl en Modern Family te kijken en liggen dan helemaal dubbel! Maar.. Haley heeft ondertussen geen vriendje meer hoor πŸ˜‰

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s