can’t dance but I can move

Vorige week ben ik met een vriendin naar een concert geweest van Rigby. Ze hadden ook geen voorprogramma, maar ze regelde alles zelf. Het was de lancering voor hun nieuwe album fire&ice&suger&spice. Ook oude hits van Rigby zoals One Song (zie filmpje) kwamen voorbij. http://www.youtube.com/watch?v=Uk9wqaeGTV0 Toen kondigde ze hun speciale gasten aan. Dat waren Ed Stuijlaart en Only seven left. Ed vond ik wel goed klinken, maar niet fantastisch. Only seven left speelde het nummer Parade van Rigby en dat was echt goed. De gitarist draaide zijn gitaar 360 graden om zijn schouders en dat was echt vet om te zien.
Dotan zou ook komen, alleen ging dat niet door en de zanger van Rigby maakte grapjes over een steen door zijn ruit gooien. Dus ze hadden een vervanger nodig voor voor Dotan en dat bleek de gitarist van Only seven left te zijn. Bij Only s. was hij vooral op achtergrond en nu stond hij in de spotlight. Hij kreeg wel het hardste applaus, zo goed was hij.
Het laatste album van Rigby is echt goed en live waren ze ook top. Het was een super gezellige avond! Bij het nummer Can’t dance but I can move ging de zanger zelfs ‘dansen’ of nou ja meer bewegen.

xx sanne

One thought on “can’t dance but I can move

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s