al het eten moet op!

Zo! Als iedereen nu klaar is met zich vol proppen met ongezonde kerstdiners en zijn wijn even neer kan zetten is het weer tijd voor een blogje. Wij zijn altijd druk en ik ben zo slim dat ik vergeet om blogjes vooruit te maken, vandaar de weinige updates. Over onze kerst is dan ook niet heel erg veel te vertellen (schrijven in dit geval).
Met een kerst avond waarop we eerst nog moesten werken is het zoiezo niet druk en wij zitten als traditie aan de tv gekluisterd voor het einde van serious request en all you need is love. Met cadeautjes in de reclame :P.
Over de cadeautjes gesproken: sanne liet een paar dagen eerder haar iphone vallen, zonder hoesje. Nou snap je natuurlijk wel dat iphones niet zo graag de grond knuffelen. Daar gaan ze namelijk kaduk van. De telefoon ziet er dan ook erg mooi uit!
Dus sanne meteen haar vriendin toevoegen op mijn whatsapp en vooral heel boos zijn op zich zelf. Ik daarentegen moest moeite doen om niet te lachen. Er lag al 5 weken een iphone 4 ingepakt op mijn kamer als kerst cadeautje voor sanne. En haar gezicht toen ze hem kreeg……onbetaalbaar….
Dus op tweede kerstdag, hup nieuwe mobiel (met slecht passend hoesje, maar zonder hoesje is voor haar geen goed idee) mee naar onze vader. Wat trouwens een relaxte dag was. We zijn door het dorpje heen gelopen waar hij sinds kort woont. Er blijken nog drie kerken(!) te staan. We zijn alleen niet gelovig dus we hebben geen mis bijgewoond. We hebben wel de nieuwe tv uitgeprobeerd. Het is namelijk een *tromgeroffel* 3d tv. Ik kan je vertellen: het is een mooi beeld maar ook enorm irritant. Misschien kennen jullie de film drive angry wel, met allemaal mooie/neppe computer effecten. Leuk dat iemand zijn hoofd de woonkamer invliegt, alleen de ondertiteling is wat moeilijk te lezen. Niet mijn favoriete manier van films kijken.

En als laatste natuurlijk vandaag of eigenlijk gister aangezien het nu half 2 in de nacht is. In ieder geval was de hele keuken volgebouwd, omdat de hele bups kwam eten. Oftewel de familie kwam eten. Super gezellig als altijd. Met eerst dobbelen om cadeautjes en daarna lekker eten. Bij dobbelen aast iedereen op het staatslot uiteraard. Dus als ze winnen wordt dat met z’n allen (15 man) een reisje naar bagus place(paradise op Maleisië).

Nu ga ik lekker slapen en tot de volgende keer,
xoxo laura.

Advertenties

One thought on “al het eten moet op!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s