Londen baby!

Afgelopen week ben ik met school naar Londen geweest. Dus maandag moesten we 6.00/6.15 op school staan. Natuurlijk had ik mijn tweede wekker een uur te laat gezet waardoor ik weer in slaap was gevallen. Dus komt om 10 voor 6 mijn moeder mijn kamer binnen om me uit bed te trekken. Met veel gehaast ben ik toen nog op tijd op school gekomen! Beter dan mijn klas genoot die om tien voor 6 op twitter vroeg hoe laat we er moesten zijn XD.
Ach ja, we hebben het gehaald naar Londen. Eigenlijk Croydon om precies te zijn, want daar verbleven we bij ons gast gezin. Ik zat samen met een vriendin, Hilay, bij een jong gastgezin met 2 kleine kinderen. De ouders van de vrouw woonden 3 huizen verderop, waar klasgenootjes zaten. De keren dat wij dus bij het gast gezin aten, aten we dus met z’n vijven. Wel echt gezellig!

aankomst

De eerste dag in Londen gingen we eerst lopen langs de hotspots zoals big ben en piccadily circus. Ik had ook de spiegel reflex camera meegenomen met de twee lenzen. (Hij is sinds een week nu van mijn zus, maar door een dealtje mag ik hem de aankomende tijd gebruiken waarneer ik wil :P). Het enige nadeel van de camera is dat mijn klasgenoten moeite hebben met niet bewegende foto’s maken van mij, vandaar dat ze een beetje bewogen zijn :)(niet zo gek als je nog nooit zo een camera hebt vastgehouden). Na het lopen hadden we even vrije tijd om te eten en gingen we naar bbc studio’s waar we een rondleiding kregen. Het was grappig om te zien hoe een zaal eruit ziet waar ze shows opnemen en de rondleidsters deden het erg leuk. Dus na het ‘emotionele’ afscheid konden we ons gezellig met de metro verplaatsen naar de musical *tromgeroffel*: Wicked. Die erg leuk was! De musical was goed te begrijpen en de personages waren goed neergezet en konden goed zingen.
De foto met dat vage gezicht is trouwens een klasgenootje die grappig wilde zijn :).

big ben

de wacht

picadilly circus

taxi

verpest

londen eye

bbc

zaal

Op de tweede dag gingen we als eerste naar het national history museum. Altijd leuk om mineralen – in normaal taalgebruik oud gesteente- te bekijken. Oh en de niet te vergeten opzette dieren en planeten. Dus dan loop je in het museum en dan kom je 2x je zus tegen.Altijd leuk! Gelukkig hoefde ik haar niet nog een keer tegen te komen want we hadden vrije tijd en mochten doen wat we zelf wilden. Hilay en ik natuurlijk meteen naar oxford street om te gaan shoppen! Helaas wel een beetje weinig tijd, maar toch nog genoeg aankopen gedaan! (komt nog in volgende blogje)

sanne

IMG_0949

sanne 2

 

En toen was het gewoon weer tijd om terug te gaan! Op de terug weg zijn we nog wel gesopt bij een leuk engels plaatsje. Dat was helaas het einde van ons grote avontuur!
typisch engels

En dit is het einde van het blogje want ik moet tafel dekken 🙂

xoxo laura

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s